Moje příhody:-)

V této rubrice nejsou žádné články.


Diskusní téma: Moje příhody:-)

Datum: 22.10.2008

Vložil: Katka

Titulek: Re: Re: boženka

beru zpět - byla jsem v rubrice kultůry a díra je zacelena, odpouštím ti - vím, že jsem přespříliš velkorysá, ale děkovat nemusíš ;-)

Odpovědět

—————

Datum: 25.10.2008

Vložil: Hana

Titulek: Re: Re: Re: boženka

Ach KAtko! ty jsi TAK velkorysá! Děkuji:-P

Odpovědět

—————

Datum: 09.10.2008

Vložil: Kach

Titulek: Bytová příhoda

No teda jestli ta zesnulá paní byla důchodkyně v pokročilém věku, tak to není žádný pech, ale pěkná blbost svěřit takovou důležitou funkci někomu u koho je pravděpodobnost nějaké, leč nešťastné, ale velice předvídatelné příhody, dosti veliká.

Odpovědět

—————

Datum: 24.09.2008

Vložil: dcera Katčina tatínka

Titulek: pan Major alias plukovník

Ha! Nejdřív anketa pro mě a teď článek o mém otci, kde se tolikrát skloňuje slovo Katka, že si připadám teď úplně nějak důležitě. Jinak burčák je vypit, rodičovstvo je vděčné a spokojené a spokojené rodičovstvo = spokojená Katka.
A ohledně fabie - jako pro mě jsou auto dvojího typu - velká a malá, ale myslela jsem si, že fabie je taka proflaklá, že ju pozná každý, ale já věděla, že ty se nestratíš a všechno hladce zvládneš :)

Odpovědět

—————

Datum: 26.09.2008

Vložil: Hana

Titulek: Re: pan Major alias plukovník

Já poznám fiat punto, škodu 120 a favorita, protože jsou také výrazné ta auta. Jinak nic asi. A spíš než malá a velká rozlišuju taková bachratá a hubená.

Odpovědět

—————

Datum: 26.09.2008

Vložil: Hana

Titulek: Re: Re: pan Major alias plukovník

A ještě vlastně náklaďáky a autobusy!:-D

Odpovědět

—————

Datum: 13.09.2008

Vložil: zhýralýW

Titulek: mama mia!!!

Zcela otevřeně a bez studu vyloženě a reguléně obhajuju filmový "trhák" Mama Mia! Nevím čím to, ale když jsem se dívala, přišlo mi to velice zábavné a tančící Colin Firth, coby homosexuální velmož, je prostě v mém žebříčku hodně vysoko... A co teprve ty dvě kamarádky Meryl S. Nevídaný komediální talent. Jistě - není to celé v takovém naprosto vtipném tónu, ale jisté scény jsou silné. Myslím, že člověk k tomu musí přistupovat neskonale s nadhledem a přijmout, že je to celé nadsázka. No, některým jedincům, bych ale přece jen sledování tohoto filmu nedoporučovala - je pro ně příliš náročný... ;-)

Odpovědět

—————

Datum: 13.09.2008

Vložil: Hana

Titulek: Re: mama mia!!!

tůůůůůůdle!:-P Chybělo tam sluníčko a hlavně ty dvě kamarádky té Meryl byly nejotřesnější lamy, co jsem viděla - teda hlavně ta kobyla s tím účesem a la Kleopatra! Fuj!!! A s nadhledem jsem k tomu přistupovala samozřejmě - jak mi může o nadhledu kázat někdo, koho rozčiluje Hádej, kdo jsem, Ulice nebo VKV?:-P Tohle byla nuda prostě a ta Kleopatra mě hrozně srala - jinak bych to možná zvládla aji dokoukat, kdyby tam jako ona nebyla!

Odpovědět

—————

Datum: 13.09.2008

Vložil: zhýralýW

Titulek: Re: Re: mama mia!!!

Myslím, že je více druhů pokleslé či odlehčené televizní a filmové zábavy, a tudíž každému co jeho jest... Každý má ty hranice únosnosti jinde. Nadhledem nad "Hádej, kdo jsem" bych marnila, jelikož mě to nebaví - už samotná podstata toho pořadu se mi jaksi nezamlouvá. A nevím jak to lépe popsat, ale zdá se mi, že tenhle film, na rozdíl od českých seriálů a pořadů má v sobě něco, co tyhle naše pořady postrádají. Chybí jim něco jako "esprit" možná... Ale to je jen můj názor...

Odpovědět

—————

Datum: 13.09.2008

Vložil: Hana

Titulek: Re: Re: Re: mama mia!!!

Hm, podle mě se na tu kobylu kleopatří prostě nedá dívat:-P

Odpovědět

—————