Moje příhody:-)

V této rubrice nejsou žádné články.


Diskusní téma: Moje příhody:-)

Datum: 14.09.2008

Vložil: zhýralýW

Titulek: Re: Re: Re: Re: mama mia!!!

No vidíš to! A mě se právě její divná fasáda "páčila" ;-)

Odpovědět

—————

Datum: 13.09.2008

Vložil: Kat

Titulek: Re: mama mia!!!

Bylo mi naprosto jasné, že to zde jistá W osoba bude obhajovat. Jen jsem nevěděla kdy to očekávat :)

Odpovědět

—————

Datum: 12.09.2008

Vložil: Kachnajz

Titulek: Nakupovací příhoda II.

Tak já nevím, ale nezdá se mi, že by se mi stávalo, že někoho pozdravím a on/ona se začne červenat. A nebo jsem jenom taková nevšímavá. Každopádně s odpovědí ti zřejmě moc nepomůžu.
Ale já ti vlastně původně chtěla vynadat v rubrice kultůry, bo si mě tak navnadila s tím žebříčkem, a pak si jen tak zčista jasna napíšeš, že z toho nic nebude! Taky fajny vědecky podložený výzkum z toho mohl být! Ale pak jsem si přečetla tvou nakupovací příhodu a potěšilo mě, že chodíš nakupovat v teplákách, že jsem ti to obrovské zklamání asi už i odpustila. Jo a myslím, že bys měla najít nějakou soutěž o nejcooooolovější blog a přihlásit se tam.

Odpovědět

—————

Datum: 12.09.2008

Vložil: Hana

Titulek: Re: Nakupovací příhoda II.

Když já se právě vždycky tak zleknu, že se mi úplně rozbuší srdce a hrozný adrenalin najednou, tak zrudnu z toho adrenalinu! Vy v šoku nerudnete? Chjo, tak nic no... Katko, kdybys bydlela na Dubině, že tepláky jsou zde považovány za vysoce moderní a zřejmě elegantní společenské oblečení! Třeba takové černé se zlatým proužkem a obrovským znakem adidas na prdeli...:-D No nádhera! A na žebříček seriálů si budete muset počkat, až mě třeba vyrazí z těch škol, bo nebudu stíhat - se třeba dočkáte, ale jako doufám, že ne:-P

Odpovědět

—————

Datum: 12.09.2008

Vložil: Frkáč

Titulek: Prý nebezpečný!

Ty budeš zrovna, Nosáču, někomu vypravovat, jaký seš nebezpečný cyklista! Ty zrovna! Chudák Frkáč by si leda mohl postěžovat, jaké s tím má na světě trápení. Kdo je blbý, že nečumí na cestu, by se o tom raději vůbec neměl šířit. Takoví chudáci, co se soustředí a jedou nadoraz, nejlíp jak to dovedou, a přece spadnou - ty by měl svět vyslechnout!

Odpovědět

—————

Datum: 12.09.2008

Vložil: Nosáč

Titulek: Re: Prý nebezpečný!

Nojo! Však jsi motovidlo frkáču!:-D Tož tobě byly dány zase jiné věci, než že udržíš rovnováhu na kole! Také výbornosti, jak máš ty, to já v apatyce nekoupím!:-) Tak nesmutni a nezoufej si! A dík za návštěvičku;-)

Odpovědět

—————