Moje moudra veliká

V této rubrice nejsou žádné články.


Zeď moudrosti!

Datum: 09.01.2009

Vložil: Katka

Titulek: Matka Tereza

Ha! Já to říkám pořád, že nejsem nějaká zkažená nebo co, že jsem úplně dobrý člověk. A teď mám i důkaz. Žádný kaz, žádná bolest!

Odpovědět

—————

Datum: 09.01.2009

Vložil: Hana

Titulek: Re: Matka Tereza

No vidiš to, tak to je tutovka! A bracha dneska řikal, že ho bolí zuby. Chá, takže byl odhalen - je prolezlý tym zlem skrz na skrz!:-D No právnik prostě!

Odpovědět

—————

Datum: 25.12.2008

Vložil: wandys

Titulek: mammae

Mammae=prsa po latinsky (tedy možná), jsem chtěla zvolit jinčí název.
Hani, to je bomba ten článek. Mi jsi tím udělala převelikou radost. I když jsi mě řádně pobavila, tak si stále myslím, že převažují ty nevýhody. Jako chápu, že ty taky vidíš nevýhody, já jsem jen chtěla říct, že sebelepší výhoda nepřeváží nevýhody - ale jako jenom podle mě. Každopádně se mi líbí, jak tady na tom svém blogu boříš čas od času taková tabu :-DDD Jo a ještě by bylo záhodno dodat, že si nemyslím, že pro všechny baby jsou prsa nevýhodou nebo že je nějak negativně vnímají. Tak...

Odpovědět

—————

Datum: 26.12.2008

Vložil: Hana

Titulek: Re: mammae

Jéé, dik, že sem píšeš wandys, mi to dělá radost:-) No vidiš to - další název, ale jako tež to není žádné terno podle mě! Bych vypadala divně, kdybych to použivala! To jsem ráda, že tě to rozradostnilo teda! Ale jako já váhala, jestli to sem napíšu, ale tak jo, no. A já myslim, že nic nebořim. A jako souhlas s tim, že ty nevýhody převažujou, o tom žádná! Já jen že aspoň ňákou výhodu to má jako:-D

Odpovědět

—————

Datum: 21.10.2008

Vložil: Frkac

Titulek: Srdecny pozdrav ze zapadu:)

Hele Nosacu, ze ty myslis me, kdyz rikas, ze ti nekdo neco vycetl? Ale to tak nahodou vubec neni, tos uplne spatne pochopila, to byl jenom taky postreh. Ale vlastne taky uplne blby a zbytecny a vubec, to je fakt. Tady proste vidis, ze taky proste rikam spoustu tycovin, co me napadnou, ktere si ani nemyslim moc:-) A si myslim, ze vetsina lidi tak jako mele sejdrem a vubec a ze je to hezke, prijemne a ze by se to melo. To rikal myslim Novacek, ze razi teorii, ze by se lidi vubec nemeli bavit vazne a nikdy ne "o tom co je" , jako nejake realite jako napr. politika, ale " o tom co neni", takze taknak jako fabulovat porad, bo je to zabavnejsi a aspon se pak lidi nehadaji kvuli tycovinam a neztraceji cas bo je to z 99,99% stejne zbytecne. By meli mozna vazne uvazovat jen lidi, co jsou za to placeni si myslim:-D (Nic z toho, co tu pisu, neberte vazne. Zas me akorat tycoviny napadaji:-D)

Odpovědět

—————

Datum: 21.10.2008

Vložil: Nosáč

Titulek: Re: Srdecny pozdrav ze zapadu:)

no myslim. jako ona to je ale pravda, ze to delam a ja pak byla trochu nestatsna z toho, ze jsem jako tyca v tomhle, ze je to hloupe, ze proste plno kecu o nicem navymyslim, ale ja uz si moc nepamatuju jak to bylo a vim, ze proste jak jsem byla v rychvaldu, tak jsem zas zacla byt hrda na take veci vsecky, co jsem zdedila treba a tak a taky jsem nad tim zauvazovala a me proste bavi take fabulace a vymyslani a tak:-D tak ja to budu stejnak delat, pac jako na jednu stranu si myslim, ze jsem hrozne uzasna a uplne se zboznuju, ale jako kdyz se na veci objektivne podivam, tak vidim, ze zas nejsem taky zazrak jako co se inteligence tyce, takze vlastne neni zadna skoda, ze furt melu tycoviny, pac neco hypersuper stejnak nevykoumam, tak je uplne burt, jestli se budu hlidat a snazit se rikat chytre veci, i kdyz to je proste marne, nebo se na to vys*ru a budu si rikat, co chcu... ja jsem uzasna v globalu totiz a ne v jednotlivostech:-D

Odpovědět

—————

Datum: 13.10.2008

Vložil: wandys

Titulek: dva v tom

Jo, jo, ten film... Viděla jsem ho už hodně dávno a moc se mi tedy nelíbil - takové hloupé staršně mi to přišlo, že se neuměli chovat - jak nějací asociálové, že si neumí nic vysvětlit (to taky nechápu a nesnáším, jak v těch filmech vždycky ječí, že nic nechtějí slyšet, že nic nechtějí vysvětlovat, že oni přesně ví, jak to bylo - já taky vím, jak to bylo, alespoň ale nechám toho druhého člověka, ať mi řekne, jak to vidí on)

Odpovědět

—————

Datum: 13.10.2008

Vložil: Hana

Titulek: Re: dva v tom

přesně wandys! ty jsi muj clovek!

Odpovědět

—————

Datum: 23.09.2008

Vložil: wandys

Titulek: nutelky

Ha, tak příspěvek o rádoby nutelových pipinkách mě zaujal. Plně si je dovedu představit - to je jak bych já chtěla najednou vypadat, jako velká nutelová kráska, cožpak můžete z (v mém podání) řízku udělat nutelku?! :-)

Odpovědět

—————

Datum: 23.09.2008

Vložil: Hana

Titulek: Re: nutelky

Řízek je lepčejší! Já kdybych si měla vybrat mezi řízkem a nutellou, tak beru řízek:-) Ale jako dneska jsem je viděla všecky a některé vypadají FSSácky skoro až a některé aj mile vypadají!

Odpovědět

—————