Moje majstrštyky:-D

V této rubrice nejsou žádné články.


Zeď chvály i samochvály!

Datum: 21.10.2008

Vložil: Frkac

Titulek: Srdecny pozdrav ze zapadu 2 :)

Tak nevim, jestli je to vylozene majstrstyk, ale musim vam rict, ze jsme vcera byli v jedne hospode v Rotterdamu s Barthem a ja jsem se na neco ptala barmana a tak a on si vam normalne myslel, ze jsem z Belgicanka jako, ze mam taky jako jenom jinacejsi prizvuk:-D! a tak mu rikam, ze jsem z Ceska a on pry kolik let tu uz bydlim:-) Tak jsem z toho jako mela radost:-D A pak se me ptal, jestli tam jsou same take krasavice v tom Cesku, tak to me pobavilo uplne nejvic, bo to vzdycky potesi od takeho pana, kteremu tahne na sedesat:-D To se proste neda srovnat, kdyby to rek najaky mlady debilek, to od takeho pana je to take mile, jakoze pokud neni uchylak, tak tim vetsinou nic nemysli a rika to z take bodrackosti nebo z dobreho rozmaru nebo tak...to nedokazu popsat, ale je to fajn:-D Rozumite? tak jsem mu pak dala jeste pri placeni ceskou petikacku pro stesti a udelala mu radost:-)

Odpovědět

—————

Datum: 21.10.2008

Vložil: Nosáč

Titulek: Re: Srdecny pozdrav ze zapadu 2 :)

:-D jezis to je dojemne s tim panem a petikackou a ja uplne vim, jak to myslis, proste ze ten pan byl taky hodny a takove povidani od takoveho vyborneho dobrosrdecneho pana cloveka uplne tak pohladi, bo to je proste dycky kdyz je nakdo cizi na cloveka mily nejak, tak to vzdycky uplne radost udela, ze jsou lidi hodni nasebe!

Odpovědět

—————

Datum: 22.10.2008

Vložil: Frkac

Titulek: Re: Re: Srdecny pozdrav ze zapadu 2 :)

Tak me zas uplne dojala tec ta reakce tvoje:-D tolik dokonale vyjadrenych emoci v jedne vete!:-)

Odpovědět

—————

Datum: 13.10.2008

Vložil: wandys

Titulek: porod

Ty jo, tvoje maminka je ale statečné děvče. To jako zas klobouk dolů, ale stejně mě to nepřesvědčilo a nepřimělo uvažovat ani v nejměnším nad možností mít své vlastní dítě přirozenou cestou... (A taky, každý vnímá bolest jinak, každý má s porodem jiné zkušenosti, a je to celkově hodně individuální)

Odpovědět

—————

Datum: 16.09.2008

Vložil: Frkáč

Titulek: Také štěstí!

Hej, já vám to musím říct, já jsem normálně teďka v Brně na svoboďáku potkala Havla s Dášou! Normálně jdu do Billy koupit si nějakou sváču do vlaku, a jak vylezu ven tak tam stojí ti dva normálně a tak si to tam štrádujou jakoby nic. A pak se tak zastavili kousek ode mě, že sem aji slyšela, jak si povídají. No zážitek na celý život z toho mám. Jsem byla taká vyjevená, že jsem musela hned volat Grimmové, co mám jako dělat, a ona že si mám jít pro podpis. Ale ona jen tak radí, sama by si tež pro něj nešla. A já jsem měla navíc v ruce sáček se salátkem a s rohlíkama do toho vlaku, tak mi přišlo také blbé se tam hnát za prezidentem se sáčkem v ruce a stejnak jsem se styděla, tak jsem jenom tak koukala. Ale stejně to byl zážitek abyste věděli všeci, heč!:-D

Odpovědět

—————

Datum: 16.09.2008

Vložil: Nosáč

Titulek: Re: Také štěstí!

A zrovna bych šla!:-P

Odpovědět

—————

Datum: 15.09.2008

Vložil: Katka

Titulek: Plodná Hana a spoďáry

Hej ty si taka plodná, člověk se tu objeví po jednodenní pauze a tu tolik novinek, že se mu z toho točí hlava. A jako k těm spoďárům - já bych si to beztak přečetla, bo první z nových článků, který jsem si přečetla bylo: "Jak se nosí trenky!" :)

Odpovědět

—————

Datum: 16.09.2008

Vložil: Hana

Titulek: Re: Plodná Hana a spoďáry

Aspoň jde Katko vidět, jaké jsi prase, že prvně čteš o trenkách a spoďárách!:-P Cha! Ses odhalila!:-)

Odpovědět

—————

Datum: 16.09.2008

Vložil: Hana

Titulek: Re: Plodná Hana a spoďáry

No jako ale titulek "Plodná Hana a spoďáry vypadá blbě hrozně! To příště něco lepčejšího vymysli!:-D

Odpovědět

—————

Datum: 19.09.2008

Vložil: Katka

Titulek: Re: Re: Plodná Hana a spoďáry

jsem právě chtěla trochu tu pozornost odstrčit od toho jaké jsem prase a myslím, že tenhle titulek to docela zvládá :)

Odpovědět

—————