Moje kultůra!:-)

V této rubrice nejsou žádné články.


Diskusní téma: Moje kultůra!:-)

Datum: 16.09.2008

Vložil: Hana

Titulek: Re: igggggy!

Jsem zájemce - vypíchnout! Mi se to nechce číst celé, bych si to musela nejdřív někde sehnat a tak...:-)

Odpovědět

—————

Datum: 19.09.2008

Vložil: nyní opět ZhýralýW

Titulek: Re: Re: igggggy!

Vypíchlé...
..."Ale stejně je jedna věc zajímavá! Je zvláštní, že jakmile se dostanete do určitého věku, ostatní psi vám začnou očichávat zadek, jak se říká mezi rockery. Prostě začnou větřit! A protože já už jsem starej dědek, dostávám spoustu nabídek - v jednom kuse mi televize i film vojíždí zadek, kdekdo by rád zasunul! Jo hochu, tomu se říká soumrak západní civilizace!

...Vždycky mě rozesměje, když si vzpomenu, jak mi někdo vyprávěl, že v tom filmu je scéna, kdy si David Bowie vyhoní péro na mou holou zadnici! Panebože, jak kreativní! (mluvil o filmu, co natočil týpek z R.E.M.. Film je o Iggym)

...Je fajn zahrát si na takovýhle akci, ale s rock´n´rollovou síní slávy jděte do prdele! (tahle věta je na samotný závěr rozhovoru, ta sín slávy je prý významná událost :-) )

Odpovědět

—————

Datum: 20.09.2008

Vložil: Hana

Titulek: Re: Re: Re: igggggy!

Já to vůbec nechápu!:-DDD

Odpovědět

—————

Datum: 21.09.2008

Vložil: zhýralýW

Titulek: Re: Re: Re: Re: igggggy!

no jasně, že ne, bo si to musíš přečíst celé :-) a koupila jsem si o víkendu film - Děkujeme, že zde kouříte, nebo tak nějak se to nazývá a hraje tam takový sympaťák, ale ještě jsem to neviděla...

Odpovědět

—————

Datum: 23.09.2008

Vložil: Hana

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: igggggy!

Celé, celé...! Tak to ani náhodou! Já na ty časopisy moc nejsem, mě to moc číst nebaví! Mě nikdo nedonutí k tomu:-P

Odpovědět

—————

Datum: 17.09.2008

Vložil: Frkáč

Titulek: Re: igggggy!

Já jsem to četla, Wandys! A vůbec jsem nepochybovala o tom, že ty taky a že tě to přinejmenším zaujalo. Mě to rozhodně taky zaujalo a už jsem se pár lidí ptala, jestli to četli a co oni na to, protože jsem někdy úplně nevěděla co si mám o tom myslet. Ale tak o to asi jde, že. prostě jako úspěch je už ty lidi zaujmout a co si o tobě myslí, to je vlastně jedno celkem:-)

Odpovědět

—————

Datum: 16.09.2008

Vložil: Frkáč

Titulek: english? ehm...

Your english is excellent, Nosáč, don´t worry about it! I think it´s very very sad that you´ll live in Ostrava. Because I liked the evenings when (although everything was pretty na piču) we could at least prepare some toasts and complain together about it and drink some bier and listen to all the funny songs we liked. And everything is getting worse and worse...I have no idea where I will live and even the fucking school does not make me happy:-D And I still have my toaster, but it´s so sad to prepare toasts just for myself:-( You know, I must cook for someone, it makes me happy:-D achjo:-/ Is there anybody in Brno who wants to eat my toasts in the evenings and listen to my complains?

Odpovědět

—————

Datum: 13.09.2008

Vložil: zhýralýW

Titulek: mama mia!!!

pardon - ohlas na mama mia jsou v rubrice "mé příhody" :-)

Odpovědět

—————

Datum: 13.09.2008

Vložil: Hana

Titulek: Re: mama mia!!!

Já si toho ani nevšimla a reagovala taky tam! Aspoň jde vidět, jak hezky tady čteš různé stránky, takže máš u mě plus:-)

Odpovědět

—————

Datum: 13.09.2008

Vložil: Kachnajz

Titulek: Re: Re: mama mia!!!

Tak jako doufám, že já mám taky nějaké významné plus, bo jsem pravidelný návštěvník a mám to tu prolezlé skrz na skrz. Úplně mě nadchlo jak to tu máš všechno psané tak srozumitelně, člověk to pro změnu nemusí číst 5krát, aby aspoň půlce porozuměl a nepřipadá si taky natvrdlý...

Odpovědět

—————